Podzimní závody 2017

28.01.2019 12:24

Dne 30.9 2017 pořádal ČRS MO Loket od 6.00-16.00hodin na RMV Velká Anna  v N. Sedle druhý ročník Podzimních rybářských závodů. Této akce se zúčastnilo 23 soutěžících, pro které bylo připraveno deset cen a dvě ceny pro největší ulovenou rybu.  Jedna cena byla také určena pro nejmladšího účastníka závodů. Vše v celkové hodnotě  15 000 Kč.  Do revíru bylo před závodem vysazeno  430 ks kapra o  celkové váze 620kg.

V letošním ročníku k nám bylo počasí nakloněno a velkým dílem přispělo  ke skvělé atmosféře a průběhu závodů. Celkem bylo soutěžícími uloveno 189ks bodovaných ryb. Na prvním místě se umístil Martin Pikrt - 18 ulovených ryb - 42 bodů , na druhém Jiří Švandrlík - 25 ulovených ryb -40 bodů a na třetím místě Jiří Kroch - 14 ulovených ryb-38 bodů. Nejmladší účastnicí byla Hana Kopčová. Druhou největší ulovenou rybou závodu byl kapr o délce 86cm, lovec Martin Pikrt. První  největší ulovenou rybou závodu byl sumec velký v délce rovných 200cm, lovec Jiří Kroch. Tato ryba je s největší pravděpodobností  vůbec největší rybou, která kdy v historii tohoto revíru byla ulovena. Dalo by se zvolat ,,KRÁL PADL, AŤ ŽIJE KRÁL,,.  Po vzájemné dohodě s lovcem , který si nepřál, aby tento KRÁL byl usmrcen , byl z Velké Anny převezen do řeky Ohře a vypušten v Lokeském amfiteátru, kde bude pomyslně strážit podhradí.

Všem soutěžícím bychom chtěli poděkovat, za účast na této akci. Poděkování patří městu Nové Sedlo a paní starostce za zajištění bezvadného zázemí. Velký dík patří našemu hospodáři Lukášovi Vejříkovi, který celý závod zorganizoval. Děkujeme rovněž celému týmu, který se po celou dobu průběhu závodů staral o zázemí a hladký průběh soutěže a našemu sponzorovi RYBÁŘSKÉ POTŘEBY K.VARY RYBÁŘE. Tímto Vás zveme na již tradiční jarní rybářské závody, které se bodou konat 8. 5. 2018. Těšíme se na vaší účast.

Předseda MO Loket František Princ