Podzimní kaprařské závody 2020

06.10.2020 14:25

5. ročník Podyimních kaprařských závodů

Dne 3.10.2020 pořádal ČRS MO Loket od 6.00-16.00 hodin na RMV Velká Anna v Novém Sedle již pátý ročník Podzimních rybářských závodů. Vzhledem tomu, že jsme z důvodu Covidu-19 byli nuceni zrušit tradiční jarní závody, chtěli jsme si o to více dát záležet a pro soutěžící byly  z prostředků MO Loket a za podpory našeho letitého sponzoraRYBÁŘSKÉ POTŘEBY K.VARY RYBÁŘE připraveny hodnotné ceny v částce téměř 26 tis.Kč. Velice nás překvapil ohromný zájem ze strany našich členů za který jsme moc rádi. V den prvního termínu losování 26.9.2020, byla během dvou hodin vyprodána všechna soutěžní místa. Této akce se zúčastnilo 40 soutěžících, pro které bylo připraveno deset hodnotných cen. Dále dvě ceny zaprvní a druhou největší ulovenou rybu.Celkem bylo uloveno 211 bodovaných ryb.

Na prvním místě se umístilaHana Kopčová - 24 ulovených ryb (70 bodů), na druhém místě Petr Feistl - 17 ulovených ryb (54 bodů) a na třetím místě Jan Kopčo - 14 ulovených ryb (36 bodů). Největší rybu ulovil Jan Kopčo - kapr v délce 80cm a druhou největší rybu ulovil Petr Feistl - kapr 73cm.

Po celou dobu závodu byl na hrázi pro soutěžící a návštěvníky k dispozici stan s občerstvením, kde už v předvečer a během závodu panovala skvělá atmosféra.

Všem soutěžícím bychom chtěli poděkovat za účast a zájem o tuto akci. Vzhledem k omezenému počtu lovných míst se omlouváme těm, kteří se nemohli z důvodu vyčerpání kapacity této akce zúčastnit.

Poděkování patří městu Nové Sedlo za poskytnutí bezvadného zázemí a podporu naší organizace a fa. ELESTA LOKET, panu Patriku Stangarovi za poskytnutí mobilního WC.

Veliké díky patří celému organizačnímu týmu, který se po celou dobu závodu staral o zázemí a hladký průběh soutěže. Děkujeme sponzorům RYBÁŘSKÉ POTŘEBY K.VARY RYBÁŘE a provozovateli restaurace SCÉNA v Sokolově Pavlu Weinholdovi za výborný sponzorský gulášek.

Tímto bychom Vás rádi pozvali na tradiční jarní rybářské závody pořádané naší MO Loket, kterése doufejme budou moci se konat 8. 5. 2021. Těšíme se na Vaši účast.

S pozdravem „Petrův zdar“

Předseda ČRS MO Loket František Princ